Klantwaardering Qualiview

De hoogte van de klantwaardering over Praktijk DeBeweegFysio wordt door het onafhankelijk onderzoeksbureau Qualiview onderzocht onder klanten waarvan de behandeling is afgerond. De enquête wordt elektronisch, enkele weken na de laatste behandeling, aangeleverd, als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven en duurt 10 minuten.

De fysiotherapeut ontvang om de 3 maanden een overzicht van het totaal aantal klantwaarderingen en de hoogte van het cijfer. Uw zorgverzekeraar zal ook, anoniem, een exemplaar van de enquête ontvangen. Het is NIET mogelijk dat uw zorgverzekeraar uw gegevens kan inzien, maar kan zo wel te weten komen hoe uw fysiotherapeut wordt gewaardeerd.

De cijfers worden, eveneens geanonimiseerd aangeleverd, voor statistisch onderzoek voor het vergroten van kennis binnen de fysiotherapie.

Het beoordelingscijfer van Jacqueline Grotenhuis in de vorige praktijk in Den Haag heeft de afgelopen jaren een cijfer schommelend tussen een 9,3 en 9,7 getoond.

Onderstaand zal binnenkort de widget van het Qualiview onderzoek te bekijken zijn, zodra deze is geinstalleerd en er ten minste 10 enquêtes zullen zijn ingevuld.